Super-primă pentru Cosmin Contra


Câștigarea titlului de către Dinamo n-ar reprezenta doar o mare lovitură pentru antrenor, pentru Dinamo, pentru suporteri, dar și prime consistente pentru fotbaliști Cosmin Contra. Astfel, ”Guriță” ar urma să ia un bonus de 150.000 de euro dacă Dinamo va termina prima în clasament, informează Gazeta Sporturilor. Ar fi cea mai mare primă din ”era Ionuț Negoiță”.

Mai sunt două etape de disputat, iar roș-albii sunt la 2 puncte de Viitorul și FCSB. Negoiță ar avea de unde să achite bonusul antrenorului și pe ale jucătorilor, fiindcă performanța ar genera venituri importante pentru club. Și locul al doilea constituie o miză mare pentru „câini”.

Ca vicecampioni, ei ar lua cu 200.000 de euro mai mult din drepturi TV decât pentru ultima poziție de pe podium. Plus 400.000 de euro pentru participarea în turul al treilea preliminar al Champions League. Și încă 250.000 de euro din play-off-ul Europa League. La care s-ar adăuga încasările din biletele vândute la două meciuri pe teren propriu.

Valoarea tichetelor poate fi și ea semnificativă, pentru că Dinamo n-ar fi cap de serie în nicio fază, deci ar da peste adversare cu nume mari, branduri care vând bilete.

Toate calculele sunt realizate în condițiile în care roș-albii ies din Europa fără să elimine pe cineva. Dacă produc surpriza și ajung măcar în grupele Europa League, veniturile devin mult mai consistente.

2007 este anul când a fost câștigat ultimul titlu de către Dinamo

-->
Previous Romera: ”Am judecat inteligent”
Next APEL Cu toții la Cluj-Napoca pentru a susține Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.