SUPER OFERTĂ pentru jucători: ”Vă dau 1 milion de euro pe loc dacă faceți asta”


Mircea Rednic a reacționat dur după acuzațiile conform cărora fiica sa, Luana Rednic, ar lua 10% din contractul jucătorilor de fotbal ai căror contracte le negociază chiar ea. El a spus că dă un milion de euro pe loc unui jucător care are contract cu fata lui în afara lui Vlad Olteanu.

”Fiica mea are semnat doar cu Olteanu, care și el în iarnă va pleca pentru că are nevoie să joace. Cine are contract cu fiica mea să vină să-l prezinte, 1 milion de euro vă dau pe loc! Câștigați cât poate nu câștigați toată cariera.

Nu-mi doresc jucători care sunt impresariați de fiica mea. Ea dacă e ia de la club, nu de la jucători. Ea la clubul Dinamo nu va avea niciun jucător. Niciun jucător care va veni la Dinamo și care a venit nu va fi impresariat de fiica mea.

Montini e un jucător care are calitate. Dar nu ne putem aștepta ca el să ne salveze. Are picior drept, picior stâng. Îmi trebuie jucători cu experiență pe axul central, avem nevoie de doi atacanți, și, bineînțeles, portari”, a declarat Mircea Rednic.

Citește și:

OFICIAL A semnat. Dinamo s-a întărit la mijlocul terenul

-->
Previous Dinamo a mai transferat un fotbalist: "E jucătorul nostru pe un an și jumătate"
Next OFICIAL A semnat. Dinamo s-a întărit la mijlocul terenul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *