Super-jucătorul propus lui Dinamo a ajuns în Liga 1. Ce CV are


Dinamo a fost echipa căreia i s-au propus foarte mulți jucători în acestă vară, dar campania de transferuri în afara lui Armando Cooper, a fost una destul de modestă. Acum 11 zile șefilor echipei din Ștefan cel Mare li s-a făcut o propunere în direct la TV, care aceștia nu au băgat-o în seamă. Acum jucătorul a semnat cu FC Botoșani.

„Dacă FCSB ar da 750.00 de euro și pe Qaka, eu l-aș da pe Nistor. Cu banii aceștia iei jucători foarte buni. Dacă șefii lui Dinamo mă caută, le aduc eu un jucător bun, pe Diego Fabbrini. Are meciuri în Italia, Spania și Anglia. Vine pe costuri mai mici decât Nistor, îi plătește Birmingham salariul. E de cinci ori mai bun ca Nistor. Call me!”, a declarat Florin Manea la Pro X.

Diego Fabbrini este un atacant italian de 28 de ani care joacă atât vârf împins, cât și pe benzi. El are echipe importante în CV: Empoli, Palermo, Watford, Birmingham, Middlesbrough sau Real Oviedo. Italianul are 30 de meciuri şi trei goluri în Serie A, dar şi 12 meciuri în Europa League. De asemenea, are 12 meciuri şi un gol la naţionala de tineret a Italiei şi o selecţie la naţionala de seniori a Italiei, în 2012, într-un amical contra Angliei, în perioada în care evolua la Palermo.

Citește și:

Un antrenor îl atacă pe Alexandru David: „E supărător”

-->
Previous S-a găsit vinovatul. Un jucător cu salariu foarte mare e pus pe făraș de conducere
Next Dinamo, pe punctul de a transfera astăzi un jucător. Detaliile mutării

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *