Super antrenor la Săftica. Vine mâine la meci


Dinamo va avea diseară în tribune un super antrenor. Mircea Lucescu (78), tehnicianul lui Dinamo Kiev, este în România, unde va susține un meci în Giulești cu Aris Salonic din turul III preliminar Conference League. În tur, grecii s-au impus cu 1-0.

”Ne-am întâlnit acum două zile, era puțin supărat, abătut pentru rezultatul din Europa. Le-am pus la dispoziție celor de la Dinamo Kiev baza noastră, domnul Lucescu face parte din familia noastră. Va veni mâine la meci, ne-a promis că o să ajungă la stadion și sperăm să-i dăm un motiv de bucurie”, a declarat azi Ovidiu Burcă.

Palmaresul lui Mircea Lucescu cu Dinamo:

Mircea Lucescu a ajuns la Dinamo în 1963 și a câștigat, în tricoul alb-roșu, 7 titluri de campion (1964, 1965, 1971, 1973, 1975, 1977, 1990) și Cupa României (1968).

Pe banca lui Dinamo, Mircea Lucescu a câștigat titlul de campion și Cupa României, ambele în 1990

Cu Mircea Lucescu la conducerea tehnică, Dinamo s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Cupelor (1989) și în semifinalele Cupei Cupelor (1990)

Citește și:

Au fost prinși tâlharii care i-au furat lui Cosmin Olăroiu ceasul Richard Mille, pe stradă, la Milano. Ceas de un milion de euro!

Previous Burcă îi răspunde lui Valeriu Iftime
Next Ciprian Marica despre Dinamo: ”Nu cred”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *