Sunt și dinamoviști care nu cred în proiectul lui Cortacero: ”Cine-i plătește?”


O lună și 2 zile au trecut de când Pablo Cortacero a preluat Dinamo. De atunci fața echipei s-a schimbat total, dar și bugetul echipei! Acum se vorbește despre salarii astronomice pentru România, de peste 30.000 de euro lunar, iar Dănuț Lupu consideră că poate fi o situația periculoasă din punct de vedere financiar pentru club.

”E interesant cum arată echipa, dar să vedem cine-i plătește pe jucători. Dar dacă aduci fotbaliști de 34 – 35 de ani, care se lasă anul următor, nu văd nimic bun. Sunt niște salarii astronomice, nu văd cum le pot da. Cred că Dinamo va ajunge la faliment, pentru că nu se pot da salariile astea!

La anul, când vrea să ia campionatul, Contra va juca cu puștii, ăștia de 34 – 35 de ani se vor lăsa. Deci tot pe tineri va merge. S-a greșit cu Adam Nemec, e bun, dar se mișcă tot mai greu. Lui Contra nu-i place de niciunul care vrea să ajute Dinamo…Fabbrini era bun la Botoșani, driblează numai în laterial, nu știe perpendicular. Câte pase de gol are date la Dinamo? Are 18.000 de euro pe lună degeaba. Nu mă comparați cu Fabbrini, că-mi rup carnetul. Dacă eram antrenor la Dinamo, nu-l băgam două minute.

Eu dacă eram la Dinamo, cel mai mare salariu era 10.000 de euro. Nu-i aduci pe unii cu 15.000 – 20.000 de euro lunar și copiii ăia au 1.500 de euro! Cei care nu au avut salariile mărite vor fi trimiși către echipa satelit!”, a declarat Dănuț Lupu pentru Prosport Live.

Citește și:

Se taie panglica la Magistrala M5 de metrou! Cine va fi prezent la inaugurare

-->
Previous VIDEO Un adevărat ”Briliant”, aproape de a semna cu Dinamo
Next Cornel Dinu, înapoi la Dinamo. Funcția propusă de Contra

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *