SUNT SERIOȘI? Ce ar trebui să-i pună pe gânduri pe fanii dinamoviști


Suporterii dinamoviști vor o schimbare cât mai repede în ceea ce privește conducerea lui Dinamo, dar aceasta nu pare a se întâmpla prea curând având în vedere ultimele discuții apărute în presă. Din informațiile noastre tot Cristi Borcea ar fi cel mai aproape de a prelua o parte din acțiunile clubului din Ștefan cel Mare, iar o parte ar rămâne la Negoiță.

Acționari din Orient, ONG-ul suporterilor? Totul pare frumos, dar destul de greu de realizat. Fanii nu reușesc să ajungă la un consens cu galeria, Thiess se ceartă în media cu Alexandru David, care ar trebui să știe cine este interesat să preia Dinamo.

„Rămâne cum am stabilit! Domnul Thiess să vină cu nume și prenume, nu cu povești cu șeici și emiri”, a spus Alexandru David, președintele lui Dinamo, pentru GSP.ro.

Adrian Thiess i-a răspuns fără să stea pe gânduri oficialului de la Dinamo: „Nu cred că trebuia să-l informez pe domnul David personal. Eu n-am ce să comunic cu domnul David. Dacă ar vrea să-mi dea o replică, ar trebui să mi-o dea personal, nu în media.

Domnul David apare să-mi ceară nume și prenume de parcă ar trebui să le spun public. Pur și simplu ieri am dat o informație concretă și atât. Probabil că dacă-l văd că e așa de preocupat de chestiunea asta o să-i trimit CV-urile. O să i le trimit pe mail domnului David personal, să nu mai apară în presă”.

-->
Previous Un antrenor care-și dorește să vină la Dinamo, aproape să semneze cu o echipă cu foarte mulți BANI
Next E ADEVĂRAT Juventus Torino se inspiră de la Dinamo București. VEZI CUM

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *