--> -->

”Sunt dezamăgit că nu le putem oferi mai mult fanilor”. Planul lui Rednic


-->
Dinamo este pe locul 11 în Liga 1, dar vă putem spune că este pe drumul cel bun, chiar dacă sezonul acesta este unul 99% compromis. Am văzut în Antalya jucători cu foarte multe calități, rămâne doar ca Mircea Rednic să reușească să omogenizeze echipa într-un timp scurt și să creeze o formație care să se bată la titlu în vară. Ionel Dănciulescu explică ce sentimente are față de suporterii clubului, care trebuie să treacă prin astfel de momente proaste alături de echipă. Totul într-un material fanatik.ro.

”Când eram jucător nu vedeam nebunia asta frumoasă a spectatorului să vină în deplasări la Timișoara, Cluj, Severin. Pentru mine e ceva… să vii luni seara până la Severin, când jucam cu Craiova, 6-7 ore și apoi a doua zi să mergi direct la muncă. Mi se pare niște sacrificii… Am momente când pur și simplu mai mergem la galerii, îi salutăm și anumiți oameni îmi zic ”Băi, Danciule, ce facem cu echipa?”. Am momente de jenă, nu știu ce să le răspund, când știu câte fac pentru a fi alături de echipă: nervi, timp, bani cheltuiți din buzunarul propriu, certuri acasă. Și pur și simplu mă simt dezamăgit că nu le putem oferi mai mult”, a declarat Ionel Dănciulescu.

”Văd  toate mesajele negative, dar dacă doriți să ajutați veniți și voi în tribune. Luați măcar biletul ăla, cât o costa el. În primul rând să ajutați financiar, în al doilea rând să ajutăm că începem un nou proiect, cu un antrenor pe care ei îl doresc. O să fac tot ce depinde de mine ca Dinamo să își revină și la anul să ne batem pentru campionat”. Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Citește și:

EXCLUSIV Montini explică cum sunt văzuți românii în Italia: ”Dar eu nu sunt rasist”

-->
Previous EXCLUSIV Montini explică cum sunt văzuți românii în Italia: ”Dar eu nu sunt rasist”
Next EXCLUSIV Pe cât au semnat Linas Klimavicius și Damien Dussaut. Rednic anunță cine mai vine

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.