Sumudică, cuvinte de laudă pentru Dinamo


Antrenorul care a fost în negocieri cu Dinamo sezonul trecut dar nu s-a ajuns până la urmă la o înțelegere deoarece avea o clauză mare de reziliere a contractului cu Astra, Marius Șumudică, a plecat în această vară în Turcia, la Kayserispor. Chiar dacă este cunoscut ca un rapidist convins el a lăudat cu adevărat o singură echipă după această etapă, Dinamo București.

„Dinamo cred că va face un campionat foarte bun. Şi nu spun asta pentru că a câştigat cu 3-0 împotriva lui Juventus. Am văzut însă multe lucruri bune, deşi este doar primul meci oficial. Despre meciul Steaua – Voluntari ce să zic? Victorie meritată una peste alta, iar echipa lui Gigi Becali va creşte. Însă mai mult am remarcat jocul Voluntariului. Bun! Cu perspective. De asemenea mi s-a părut şi că Timişoara mişcă ceva. Astra cu Sepsi nu l-am văzut foarte bine, dar meciul a fost destul de slab”, a spus Şumudică pentru Digisport.

Antrenorul român a încheiat prima parte a pregătirilor cu Kayserispor, iar în perioada următoare va merge în Austria, unde va juca şi patru partide de verificare, cu Brno (Cehia), Udinese (Italia), Hannover (Germania) şi Lekhwia (Qatar).

Citește și:

EXCLUSIV Schimbări importante la stadion. Ce spune Monica Iagăr despre o nouă arenă

Previous S-A DECIS Când se joacă Viitorul-Dinamo
Next Athletic Bilbao n-a reușit să o învingă pe Fenerbahce

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *