Sumă impresionantă pe care o poate lua Dinamo pe Sorescu


Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre situația lui Deian Sorescu (24 de ani), înainte de meciul cu CS Mioveni.

„Puriul” spune că Dinamo este gata să-l vândă în această iarnă pe jucătorul care poate evolua ca fundaș sau mijlocaș de bandă și că prețul de vânzare este de 1 milion de euro, plus 20% dintr-un viitor transfer.

„Am discutat marți cu Sorescu. Nu mi-am pierdut răbdarea cu el. E un jucător foarte bun, poate face diferența. A trecut printr-o perioadă grea. Am înțeles că au fost două oferte în trecut, cu un contract bun pentru el.

Nu știu dacă sunt oferte acum. La club nu a venit nicio ofertă oficială. Azi se dă mandat pentru două echipe din campionate europene bune. Există interes. E un jucător bun. Suma e de 1 milion de euro și 20% dintr-un viitor. Merită banii ăștia. E jucător polivalent. Poate juca fundaș dreapta, mijlocaș dreapta și mijlocaș stânga. Nu mi-aș dori să plece în Liga 1.

El are un contract foarte bun aici și merită banii. E cel mai bine plătit jucător de la noi. El nu trebuie să fie afectat dacă nu se transferă. Trebuie să joace în continuare. I-am spus: «Tu ai pierdut multe, acum o iei de la zero. Relația cu fanii nu e OK. Ei te apreciază când dai mult. Noi avem nevoie de tine, dar vreau să fii prezent»”, a declarat Mircea Rednic în cadrul conferinței de presă.

Citește și:

Rednic prezintă noi despărțiri: ”Se discută”. Mesaj pentru Filip și Matei

-->
Previous Un fotbalist important revine la Dinamo
Next Schimbare majoră la Dinamo în ultimele etape

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *