Suma imensă pe care a investit-o Nicolae Badea ieri la Dinamo


FC Dinamo București a anunțat ieri că s-a prelungit înțelegerea cu Compurterland, iar Nicolae Badea a oferit un ajutor imens în condițiile date clubului. Dan Matei Agathon a dezvăluit la GSP Live suma pe care fostul președinte al ”câinilor” a oferit-o ieri, 200.000 de euro.

”Normal că mai discut cu ei, dar nu văd acum șanse imediate de a reveni. Nicolae Badea ajută foarte mult club, a dat 200.000 de euro de la Computerland chiar ieri. Personal, Cristi Borcea nu cred că va mai intra, dar să dea Dumnezeu să-l bage pe Patrick la înaintare. Oamenii ăștia au făcut ani grei de închisoare, crezi că ar mai vrea să-și forțeze norocul? Greu!

Controlau, nu controlau, dar Dinamo avea rezultate în perioada lui Cristi Borcea. Plătea bine jucătorii, avea bani. Cristi venea cu primele imediat după meci. Lucrurile mergeau bine, nu erau probleme cu banii. Acum, vremurile s-au schimbat. Nu-mi dau seama de ce e această pornire anti-Dinamo. Ori provine din invidia vremurilor comuniste, când se colectau cei mai buni jucători din țară, ori dintr-un profund spirit anti-dinamovist”, a declarat Dan Matei Agathon la GSP Live.

Citește și:

Cel mai mare FAKE NEWS, după decizia CEDO referitoare la vaccinarea obligatorie: O judecătoare a Curții explică

-->
Previous Bărcăuan anunță ce-i mai trebuie lui Dinamo: ”Mă bucur că DDB a fost acolo”
Next Jucători importanți care au încă memoriu la FRF

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *