Suma imensă adusă de investitori până acum


-->
Suma colosală a fost achitată de către acționarii lui Dinamo pentru a ridica restricția privind transferurile. Ca rezultat, jucătorii aduși de către Ovidiu Burcă în această perioadă estivală vor fi eligibili pentru a evolua în prima etapă împotriva Universității Craiova.

În sezonul trecut, Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, prin intermediul companiei Red&White Management, au preluat conducerea clubului într-un moment critic și au adus stabilitatea necesară pentru Dinamo în lupta pentru revenirea în Superligă.

Eugen Voicu și Andrei Nicolescu au rezolvat rapid datoriile imediate ale clubului și vor fi nevoiți să achite o altă sumă considerabilă până la sfârșitul lunii august, care depășește 1,5 milioane de euro.

Eugen Voicu, acționarul majoritar al Red&White, a afirmat că, până în prezent, acționarii au transferat peste două milioane de euro în conturile clubului, cu scopul de a acoperi datoriile care „apăsau” asupra conducerii acestuia.

„Din păcate, sunt oameni care văd lucrurile dintr-o perspectivă greșită, dar este vorba despre peste două milioane de euro, 2,3 sau 2,4 (n.r. – milioane) pe care i-am investit în club de la intrarea noastră până acum. Cred că este totuși o sumă.

Depinde foarte mult despre evoluția planului nou de reorganizare. Va fi sau nu aprobat. Și atunci vom avea o ajustare foarte mare de buget. Mergem pe planul vechi până atunci”, a spus Eugen Voicu, pentru PRO TV.

Citește și:

Cum este atmosfera la hotelul lui Cristi Borcea din Olimp. Pe cine poți întâlni și ce spectacole sunt

Previous Vlad Iacob va fi îndepărtat de la Dinamo
Next Două vești bune înaintea de meciul cu Craivoa

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *