Sumă foarte mare necesară pentru noul investitor de la Dinamo


Dinamo ar putea intra pe mâinile lui Dorin Șerdean, este anunțul sfârșitului de an 2021. Ardeleanul ar urma să preia pachetul majoritar de la Pablo Cortacero, dar asta n-ar avea niciun efect fără o injecție masivă de bani.

10 milioane de euro e suma minimă pe care viitorul acționar majoritar trebuie să o aducă la Dinamo! Dorin Șerdean ia degeaba acțiunile de la Pablo Cortacero, scrie Prosport.ro.

Concret, este vorba de o sumă de pornire de 10 milioane de euro, care să acopere datoriile din planul de reorganizare și cheltuielile curente pe prima lună. În acest caz, Dorin Șerdean, ca acționar majoritar, ar avea cu adevărat putere de decizie în club.

Procedura de insolvență s-ar încheia și societatea, curată, ar putea fi condusă după regulile clasice administrative.

Administratorul special, Iuliu Mureșan, ar fi demis, administratorul judiciar, Răzvan Zăvăleanu, și-ar încheia misiunea, iar Dorin Șerdean ar putea să conducă după bunul plac, să numească un alt antrenor și să facă orice transferuri dorește.

„Schimbarea numelui acționarului majoritar din Cortacero în Șerdean nu va avea nicio importanță, dacă nu va fi alăturată unei investiții imediate. Vorbim de o sumă importantă, de minimum 10 milioane de euro. Doar așa va avea putere de decizie! Apoi, bineînțeles vor rămâne cheltuielile curente, deloc de neglijat”, au dezvăluit surse din anturajul DDB.

Citește și:

Best Western Premiun Inn, hotelul unde-ți poți petrece Sărbătorile în Sunny Beach

-->
Previous Flavius Stoican: „Cine nu e conectat la Dinamo, la revedere”
Next Soluția salvatoare a lui Ionuț Lupescu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.