Suma de bani pe care Badea a dat-o clubului


-->
Dinamo s-a împrumutat la Nicolae Badea (73 de ani) pentru a-i plăti pe antrenori, care nu își mai văzuseră salariul de două luni.

Informația a fost oferită de Dinu Gheorghe în cadrul emisiunii ProSport Live. Fostul conducător de club spune că omul de afaceri din fruntea Computerland a împrumutat-o pe Dinamo cu o sumă de bani din care să fie acoperite restanțele financiare față de Dusan Uhrin și colaboratorii acestuia, care erau neplătiți de două luni.

Invitatul ProSport Live spune că o vede pe Dinamo în acest moment ca pe „clubul nimănui” și a menționat că Răzvan Zăvăleanu este depășit de obligațiile pe care și le asumă.

Dinamo îi va plăti pe antrenori din banii împrumutați de la Nicolae Badea. Invitat în cadrul emisiunii ProSport Live, Dinu Gheorghe a făcut acest anunț și a ținut să menționeze că suma este una importantă.

„Mi-e teamă de haosul de la Dinamo. Este un club al nimănui. Zăvăleanu încearcă să fie și patron de echipă, dar e depășit. Cineva a împrumutat ieri clubul cu o sumă importantă, ca să fie plătite salariile antrenorilor. Nu erau plătiți de două luni. Nu mai zic de cei de la centrul de juniori, care se vaită peste tot.

Pot să confirm informația ta (n.r. Nicolae Badea a dat banii). Nu e în regulă minciuna asta, să păcălească faptul că sunt frumoși și deștepți și țin echipa pe zero (n.r. datorii)”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

Citește și:

A murit Sylvia Hoişie, ”mama” celebrului vaccin Polidin

Previous Zăvăleanu: „Era mai bine să se stea acasă”
Next Cum se poate salva Dinamo de la retrogradare

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *