Subiect de film. Cortacero s-a jurat pe copii lui


Pablo Cortacero are la dispoziție două zile să facă dovada că a băgat cei 5 milioane de euro adică mărire de capital promisă pe 21 ianuarie. Nimeni nu crede că banii vor veni, dar detalii incredibile ies la iveală zi de zi.
Nimeni nu mai crede în promisiunile făcute de către acesta, iar jucătorii au fost principalele victime până acum.

Este și cazul portarului Tomas Mejias Osorio, în vârstă de 31 de ani, care a plecat în urmă cu o săptămână de la Dinamo și a semnat cu Ankaraspor, echipă din liga a doua din Turcia. Portarul spaniol crescut de Real Madrid a povestit în vestiar discuția incredibilă pe care a purtat-o cu Pablo Cortacero, înainte de a pleca de la Dinamo.

Potrivit surselor ProSport, Tomas Mejias Osorio le-a povestit colegilor în vestiar ce l-a făcut, în ultimă instanță, să rămână la Dinamo. Fotbalistul spaniol a înștiințat clubul prin reprezentantul său că va pleca de la Dinamo, având mai multe oferte și fiind neplătit aici.

La scurt timp, Pablo Cortacero l-a sunat personal pe Tomas Mejias Osorio și i-ar fi transmis că o să îl plătească din banii lui numai să rămână la echipă. Mai mult decât atât, Pablo Cortacero s-ar fi jurat pe copiii lui că îl va plăti din banii lui pe portarul spaniol și i-ar fi cerut contul portarului, pentru a face personal tranzacția.

Tomas Mejias Osorio l-a crezut, s-a conformat, i-a trimis toate datele și a rămas la Dinamo, iar Pablo Cortacero i-a transmis că se va ocupa personal de tranzacție, însă cei doi nu au mai vorbit nici până în ziua de azi. Pentru că Pablo Cortacero nu a mai răspuns la telefon, Tomas Mejias Osorio a decis să plece de la Dinamo și s-transferat la Ankaraspor.

Citește și:

Borșa va fi gazda unei competiții fantastice, la înălțime

Previous Primul transfer din această iarnă se poate face luni. Negocieri finale
Next Negoiță, avere impresionantă. Top Capital cei mai bogați români din sport

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *