Strategie deficitară. ”Câinii” și marea problemă din lot


Dinamo are cel mai prost început de sezon din istorie, dar parcă șefii vor să nege ceea ce este evident. Că fotbaliștii nu sunt motivați să-și dea viața pe teren pentru culorile acestui club.

Deși Florin Prunea promitea la finalul cantonamentului de la Marbella că va vorbi cu Ionuț Negoiță pentru a-l convinge despre importanța achitării salariilor la timp, se pare că fostul portar n-a reușit să-l facă pe patron să bage mâna-n buzunar. Și cum nici nu mai există un Mircea Rednic, care să împrumute clubul pentru a fi băieții cu banii la zi, s-a ajuns în situația în care iar fotbaliștii sunt cu mai mult de 2 luni neplătite. Și din informațiile noastre, cei cu salarii mari au chiar 3 luni de când nu le-au mai intrat banii în cont.

Chiar dacă nu se recunoaște oficial, acesta este unul dintre motivele pentru care fotbaliștii nu au avut nici tragere de inimă cu Neagoe. Care și el le-a promis că va face totul pentru a rezolva această problemă, dar s-au trezit că din aproape trei salarii restante la finalul lui iunie, s-a achitat doar unul în luna iulie. Odată cu venirea lui Dusan Uhrin, atmosfera din lot s-a schimbat și chiar dacă băieții nu știu când vor primi lefurile, cehul le-a explicat că dacă vor începe să vină rezultatele și vor urca în clasament, sigur vor intra și banii în cont.

”Sincer, acum nu mai contează banii. La situația în care suntem este important doar să câștigăm cu Hermannstadt”, au mărturisit jucătorii.

Citește și:

Un jucător dinamovist, premiat de AFAN

-->
Previous Două vești bune pentru Dusan Uhrin
Next ULTIMA ORĂ Dinamo negociează transferul unui mijlocaș foarte cunoscut

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *