Strategia lui Rednic. Ce salarii vor avea jucătorii pe care-i aduce. Clauze incredibile


Dinamo încearcă să se întărească în plin sezon competițional pentru a încerca să evite o rușine istorică pe care o prefigurează mulți, să retrogradeze. Antrenorul a cerut achiziții și a găsit și o soluție inedită, scrie fanatik.ro.

În această perioadă, Dinamo București negociază cu mai mulți jucători liberi de contract. Iar jucătorilor li s-au propus salarii după o strategie care va ține cont de performanțele individuale și ale clubului.

“Fotbaliștii primesc un salariu mic până în iarnă, apoi vor primi salarii conforme cu randamentul lor. Dacă ajungem în play-off, își vor lua salariile mărite. Dacă nu se îndeplinește obiectivul, le vor fi micșorate din nou salariile! Doar așa pot fi motivați într-un timp atât de scurt!“, explică surse autorizate din Ștefan cel Mare.

Prin noua schemă de salarizare, Rednic și conducerea lui Dinamo se asigură că bugetul formației nu va fi unul uriaș dacă va fi ratată calificarea în play-off. Astfel, străinii care vor semna acum cu “câinii” vor avea două posibilități dacă se va intra în play-out: ori vor accepta salariile micșorate, ori vor semna rezilierea contractelor.

Citește și:

VIDEO Nascimento a îngropat-o pe Levski. A șutat peste stadion la penalty-uri

-->
Previous Previziune SUMBRĂ a Oracolului din Bălcești. Ce a putut să spună despre Negoiță
Next VIDEO Nascimento a îngropat-o pe Levski. A șutat peste stadion la penalty-uri

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *