Strategia lui Ionuț Negoiță


Ionuț Negoiță a devenit principalul finanțator al clubului în primăvara 2013. De fiecare dată când au fost momente de criză la Dinamo, a încercat să ia măsuri și să aducă oameni cu personalitate, pe placul galeriei, pentru a domoli situația și de a-i face pe suporteri să spere la mai bine. Așa cum se întâmplă și acum prin numirea lui Florin Prunea ca manager general.

Doar că fanii nu mai cred în astfel de soluții salvatoare și continuă să ceară readucerea lui Mircea Rednic și demiterea actualei conduceri.

În trecut, lui Negoiță, și colaboratorilor săi, le-au ieșit câteva mutări. În toamna 2013, echipa a ajuns pe locul 12 în clasament, Dinamo l-a demis pe Gigi Mulțescu și l-a adus pe Flavius Stoican, formația încheiind ediția pe locul 4, de cupele europene. În primăvara 2015, l-a adus pe Mircea Rednic după schimbări pe banda rulantă în staff-ul tehnic, iar ”Puriul” a încheiat un sezon pe locul 4 și finala Cupei României.

În toamna 2016, l-a adus pe Adrian Mutu director general într-un moment prost al echipei. Când situația s-a înrăutățit și Dinamo era să rateze play-off-ul, l-a înlocuit pe Ioan Andone cu Cosmin Contra, ”Guriță” a terminat în mai 2017 pe locul 3 și-a câștigat Cupa Ligii. Echipa a fost atunci în lupta la titlu. Toamna trecută l-a numit antrenor din nou pe Mircea Rednic, adus ca un adevărat salvator, doar că lunea trecută tehnicianul a fost mazilit.

Citește și:

Giani Kiriță îi atrage atenția lui Negoiță: ”Nu există Dinamo fără ei”

-->
Previous Giani Kiriță îi atrage atenția lui Negoiță: ”Nu există Dinamo fără ei”
Next Poziție fermă a PCH. Și Robert Negoiță este luat la ochi

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *