Strategia lui Ionuț Negoiță pentru la iarnă


Ionuț Negoiță nu a devenit brusc un finanțator care să bage adânc mâna în buzunar pentru Dinamo, chiar dacă a anunțat că va mai susține echipa cel puțin până în mai, până când suporterii s-ar putea mobiliza să cumpere o parte dintre acțiunile clubului.

Echipa din Ștefan cel Mare nu stă prea bine în acest moment din punct de vedere financiar, și nici în clasament nu stă grozav. E la două puncte de FCSB și de Gaz Metan, dar roș-albaștrii au un meci mai puțin jucat.

Astfel, Ionuț Negoiță va pune niște condiții clare în momentul în care se va întâlni cu Dusan Uhrin pentru a stabili strategia pe mai departe. Dacă echipa nu va avea șanse să se califice în play-off, atunci antrenorul ceh va trebui să se descurce cu lotul pe care îl are la dispoziție. Sau mă rog, fără câțiva jucători care oricum vor fi dați afară în iarnă. Și primii pe listă sunt Klimavicius și Brito. Urmând ca tot în iarnă să se încerce și rezilierea contractului cu Mamoutou N Diaye.

Un nou sezon în play-out ar îngheța transferurile la Dinamo. În schimb, dacă echipa are șanse reale la play-off, atunci s-ar găsi bani pentru întăriri. Dar tot jucători liberi de contract.

De asemenea, după aceste patru meciuri pe care le mai are Dinamo de jucat Dusan Uhrin va trebui să se gândească dacă acceptă un nou contract cu Dinamo, fără clauză de reziliere. Contractul antrenorului ceh expiră în vară și are o clauză de doar 15.000 de euro.

Citește și:

-->
Previous Un dinamovist, premiat la Gala Fotbalului Românesc: ”Sper să vină banii de sărbători”
Next Crăciunescu a blestemat un dinamovist: ”De aici i se trage”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *