Strategia lui Dinamo pentru a deveni o forță


Victor Becali
-->
Victor Becali (60 de ani) i-a făcut strategia lui Dinamo pentru a redeveni o forță a Ligii 1 după acest sezon dezastruos.

Dinamo trece prin momente dificile din punct de vedere sportiv și financiar, însă Victor Becali are soluția pentru formația care se va bate la barajul de menținere/ promovare în Liga 1.

Deși recunoaște că nu își dorește ca Dinamo să retrogradeze la finalul sezonului 2021 – 2022, Victor Becali crede că cea mai bună soluție pentru ca trupa „câinilor” să redevină o forță a Ligii 1 este ca ea să retrogradeze și să își rezolve problemele în eșalonul secund.

„Dinamo nu are nimic. Ce are Dinamo? Eu mă refeream din punct de vedere sportiv, că așa retrogradezi. La ce sunt favoriți la baraj? Părerea mea e că nu sunt favoriți cu nicio echipă. Dinamo, în acest moment, e favorită doar cu numele.

Tot s-a tărăgănat, ce au făcut suporterii e lăudabil. Te salvezi și la anul ce faci? Mai ajung pe la TAS, mai vin niște datorii, pe care trebuie să le plătești. Mai bine stai un an, doi ani în Liga 2, te faci bine, nu mai ai datorii și apoi revii. Să stăm mereu la pat? Mai bine faci un tratament puternic și te vindeci.

Nu vreau să ajungă Dinamo în B, dar s-a ajuns în această situație. Nu pot să dea suporterii mereu bani. La Dinamo trebuie să vină oameni cu bani și să ajungă un club sănătos”, a spus Victor Becali, în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal.

Citește și:

A murit controversatul medic Naum Ciomu

Previous Un fost atacant este acum paznic
Next Ionuț Chirilă a fost pe lista lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *