Strategia lui Cristi Borcea. Ce a spus astăzi Gigi Becali


Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a dat astăzi noi detalii despre o posibilă revenire a lui Cristi Borcea în Ștefan cel Mare. Se pare că acesta i-a spus nașului său că s-a răzgândit, dar cel mai probabil a făcut asta ca să fie sigur că va fi eliberat în luna aprilie.

„Am vorbit cu el și îmi zicea că era gata să revină, mai ales că văzuse că fanii au votat în sondaj să revină (n.r. sondajul GSP, detalii aici). Dar acum mi-a zis că nu mai vrea.

După ce a pierdut Dinamo, l-am sunat pe Patrick (n.r Patrick Borcea) și am glumit cu el «Vai, ce rău îmi pare. Cum te simți? Am înțeles că stai prost cu sănătatea». După aceea l-am sunat și pe Cristi și îi ziceam «Ce milă îmi e de Dinamo! Ce rău îmi pare».

Și atunci mi-a zis că nu vrea să mai revină pentru că e vorba de prea mulți bani și cică nu ar mai vrea nici ceilalți investitori cu care a vorbit. «Nașule, gata, nu mă mai interesează! Sunt prea mulți bani și nu mai pot să mă bat cu tine». Era distrus săracul. A mâncat iar multe kilograme de carne și sticksuri”, a spus Gigi Becali la Pro X.

-->
Previous Oficialii lui Dinamo exultă: ”E mai bun decât Nedelcearu”
Next Dănciulescu îi dă sfaturi importante lui Negoiță. Cum se poate face performață și pe ce jucători se vor baza din vară

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *