Strategia lui Bratu. Cum a reușit să câștige vestiarul într-un timp record


Florin Bratu a reușit într-un timp destul de scurt să se impună la Dinamo la doar 38 de ani ai lui. Le-a câștigat repede respectul jucătorilor experimentați, dar și cei tineri, prin metodele sale de lucru dar și prin verticalitatea pe care o afișează de când a venit la Dinamo. Și toți dau totul la antrenament pentru a putea primi o șansă din partea ”Mitralierei”.

Cum a reușit asta? Exemplul dat cu Gabriel Torje, un nume mare în vestiar. Gazeta Sporturilor scrie că mijlocașul plătește deoarece a avut o ieșire mai dură într-o discuție cu tehnicianul, care este recunoscut pentru faptul că nu acceptă ieșirile în decor. Drept dovadă, în urmă cu un deceniu s-a certat cu conducerea dinamovistă, fotbalist fiind, din cauza tratamentului preferenţial acordat lui N’Doye, lucru ce i-a atras și plecarea din “haită”.
Gabi se antrenează cu echipa, doar că Bratone vrea să dea credit tinerilor, lui Moldoveanu (19 ani), de exemplu.
Aceste detalii au născut respectul jucătorilor din vestiar. “Cei tineri văd că într-adevăr primesc sprijin și au șanse. Iar cei experimentaţi observă că au un antrenor cu tupeu și fără frică”, au comentat cei din echipă.

Citește și:

Performanță pentru echipa de handbal a lui Dinamo. Ce au reușit

-->
Previous Performanță pentru echipa de handbal a lui Dinamo. Ce au reușit
Next Tudor Chirilă, mesaj EXTREM de DUR pentru Ionuț Lupescu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *