--> -->

Străinii lui Dinamo criticați de Miriuță


-->
Dinamo a pierdut meciul din etapa a 4-a a play-out-ului Ligii 1, scor 1-2 cu U Craiova 1948, iar străinii din lot nu au scăpat de criticile lui Vasile Miriuță (53 de ani), fost antrenor în Ștefan cel Mare.

Fostul antrenor al lui Dinamo, Vasile Miriuță este de părere că jucătorii străini care au ajuns în acest sezon la Dinamo nu se ridică la nivelul Ligii 1.

”Suntem de mândră minune. Eu am mai spus și îmi asum când spun asta. Se aduc niște jucători străini în România care nu au valoare de campionatul nostru, chiar nu am nimic cu străinii că și eu am jucat în străinătate. Dacă au ajuns să joace prin liga a 3-a, liga a 4-a prin Brazilia sau Portugalia, din National (n.r. Championnat National, liga a 3-a din Franța) e mijlocașul de la Dinamo (n.r. Balthazar Pierret).

Despre ce vorbim? Vin că nu au unde să joace la ei acolo. Mă uitam și la UTA, de exemplu. Aveau la un moment dat un singur român în teren, pe Miculescu. Erau din Lituania, din Estonia. Să fim serioși. Să nu-mi spui că nu avem jucători români care pot să joace în fața unuia din Lituania sau din Estonia”, a declarat Vasile Miriuță, pentru Look Sport.

Citește și:

Occidentul l-a subestimat mereu pe Putin

-->
Previous Dezvăluiri despre un jucător important: ”E foarte complicat”
Next Becali dă de pământ cu un jucător dinamovist

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.