STOP JOC Mutare importantă la Dinamo


Conducerea lui Dinamo a luat astăzi o decizie mult așteptată de suporterii echipei din Ștefan cel Mare după ce Dinamo nu reșește să bată pe nimeni în Liga 1. Cu toate acestea, Ovidiu Burcă este antrenorul care a reușit să readucă echipa în Liga 1 și are un merit imens în îndeplinirea acestui obiectiv.

”OFICIAL. MULȚUMIM, OVIDIU BURCĂ!
Clubul Dinamo 1948 București anunță, în mod oficial, încetarea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul Ovidiu Burcă.
Ovidiu a început cariera la Dinamo pe 21 iulie 2022, la începutul unui sezon în care nu mulți antrenori s-ar fi responsabilizat cu o asemenea misiune. Într-o situație în care mulți prognozau falimentul, Ovidiu și-a asumat o responsabilitate mai mare decât cea de simplu antrenor: de a se asigura că un simbol românesc nu moare, că va avea continuitate. Și ce poveste am avut împreună!

La finalul unui sezon în care toate resursele au fost limitate, strictul necesar la Dinamo lipsea în multe momente, ne-am întors în Superligă, acolo unde ne este locul, alături de Ovidiu Burcă, ”nebunul” a cărui speranță nu s-a năruit nicicând, deși realitatea ne dădea multe semne că ar fi trebuit să se năruie.

Pentru că ne-a făcut să credem în Dinamo și pentru etica de muncă ireproșabilă, îi mulțumim lui Ovidiu Burcă. Drumurile noastre se despart, însă nimeni nu ne va putea lua vreodată momentele trăite la promovarea în primul eșalon. Ele își au locul de cinste în istoria clubului pe care dorim să îl reconstruim la nivelul zilelor de glorie apuse.

În cadrul zilei de mâine, o conferință de presă va fi organizată la Baza de Pregătire Săftica, prin care Ovidiu va aprofunda în fața publicului larg și a jurnaliștilor această decizie. Vom reveni cu detalii în curând.
Mult succes în carieră, Ovidiu Burcă!”, se arată în comunicatul lui Dinamo.

Citește și:

Ciprian Marica susține că a fost șantajat cu celebra filmare în prosop: „Am zis: «Dă-o!»”

Previous Ambiție da, putință nu. Eșec nemeritat în Derby
Next Noul antrenor al lui Dinamo e croat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *