Stoican are planuri mari la Iași după ce a lăsat Dinamo în afara play-off-ului


Flavius Stoican a fost cel mai longeviv antrenor din istoria recentă a lui Dinamo, mai exact de când Ionuț Negoiță a preluat clubul din Ștefan cel Mare. În al doilea mandat totuși patronul de la Rin nu a fost mulțumit de antrenor și l-a dat afară. După experiențe la Zimbru Chișinău sau Pandurii Târgu Jiu, Stoican demonstrează că e un tehnician foarte bun și a făcut dintr-o echipă care la începutul sezonului nu avea niciun plan măreț, una care joacă fotbal și vrea să se lupte pentru cupele europene.

După ce i-a luat faţa lui Dinamo şi a prins play-off-ul în ultimul moment, Iaşiul lui Stoican are acum un nou obiectiv: să se bată de la egal la egal cu favoritele la titlu. Moldovenii încep în forţă play-off-ul, cu liderul CFR, vineri, de la 20:45.

„Plecăm cu gânduri mari pentru că suntem încrezatori, entuziaşti, cu toate că ne aşteaptă o partidă foarte dificilă, cu o echipă care e bine aşezată în teren, cu un antrenor care şi-a pus amprenta asupra jocului şi a rezultatelor. Bravo lor pentru că sunt o echipa greu de bătut”, spune Flavius Stoican.

Previous Ce vrea să discute Bratu cu Negoiță. Mesaj pentru fani
Next Ultimele detalii despre transferul lui Răzvan Raț

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *