Stoican nu mai este antrenorul lui Dinamo


-->
Schimbare de antrenor la Dinamo. Dusan Uhrin se pregătește de cel de-al 3-lea mandat la Dinamo, în mai puțin de 3 ani. Va fi al cincilea antrenor din acest sezon, după Dario Bonetti, Sorin Colceag, Mircea Rednic și Flavius Stoican.

UPDATE:

„M-am oprit pentru binele jucătorilor, pentru viitorul lor. Ei vor înțelege de ce. Cred în ei, le doresc multă baftă. Merită toate aprecierile celor din fotbal.  Pentru mine este ceva deosebit ce s-a întâmplat ieri când au fost anunțați că se încetează raporturile cu mine.

Nu am lacrimi în ochi, dar învăț din toate. Nu mai contează dacă îmi pare rău sau nu”, a spus Stoican la ieșirea de la discuțiile cu șefii lui Dinamo.

Stoican: „Echipa va arăta din ce în ce mai bine”

„Am venit la Dinamo pentru a ajuta clubul într-un moment delicat al existenței sale, fără interese materiale și fără a condiționa transferuri speciale.

Plec de la Dinamo fără nicio despăgubire și fără resentimente. Câteodată, să pleci nu înseamnă că renunți sau că ți-au dispărut entuziasmul și încrederea. Înseamnă că sunt alte valori în care tu crezi. Eu cred în profesionalism, în munca de grup, în unitate și în continuitate. Dar toate acestea pe fondul unei atmosfere profesioniste.

Cred din tot sufletul că echipa va arăta din ce în ce mai bine și că rezultatele nu vor întârzia să apară. Și mai cred că va veni cu siguranță ziua când antrenorul va antrena, conducerea clubului va manageria și galeria va cânta, fără nicio imixtiune a uneia dintre părți în activitatea celeilalte.

Baftă multă, băieți, mult succes Dinamo!”. a spus Stoican pentru Gazeta Sporturilor.

Conform Fanatik, Flavius Stoican se află în aceste momente la sediul clubului Dinamo, unde negociază cu Iuliu Mureșan și Răzvan Zăvăleanu negocierea contractului.

„Astăzi avem o discuție și, după ce voi ieși, vă voi spune foarte multe. Acum, important este ce discutăm, ne întâlnim cu domnul președinte. Credeți-mă că nu am discutat nimic. Imediat după, vă voi spune.

Fotbalul pentru mine este pasiune, este viață. Pentru mine, fotbaliștii sunt cei mai importanți din fenomen. Fotbalul este pentru fotbaliști. Fanii se bucură de realizările lor. Să nu uităm, fotbaliștii sunt cei mai importanți.

Nu mă dezamăgește nimic pe mine, sunt omul care învăț din fiecare situație, trag concluzii, iar, dacă am ceva să vă spun, vă spun exact cum sunt și ceea ce se întâmplă”, a declarat Flavius Stoican înainte de intrarea la negocieri.

Anunțul oficial de pe Facebook

„Mulțumim, Flavius Stoican!
Dinamo București anunță încheierea raporturilor contractuale, pe cale amiabilă, cu antrenorul principal Flavius Stoican.
Numit la conducerea tehnică a echipei la finalul anului trecut, Flavius Stoican a adunat 8 etape în Liga 1 pe banca dinamoviștilor, o victorie, două remize și cinci înfrângeri.
În numele tuturor dinamoviștilor, îi mulțumim fostului antrenor pentru atașamentul față culorile clubului și îi transmitem mult succes în carieră!
Aici e Dinamo!”

Citește și:

Solicitări extreme ale lui Putin pentru pace

Previous Răducioiu: "M-am cam saturat"
Next Zăvăleanu despre revenirea lui Șerdean

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *