--> -->

Stoican își cheamă un prieten din Ucraina


-->
Flavius Stoican face un apel public pentru un prieten rămas la Donețk, loc aflat în plin conflict armat. Acesta îl invită să stea la el, la București sau la Severin împreună cu familia, pe durata războiului.

Flavius Stoican: „Nu a mai răspuns la telefon”

„Mai țineam legătura, dar dintr-o dată nu a mai răspuns la telefon sau nu l-o mai avea. Oricum, dacă vede cumva în media sau este tradus textul, vreau să știe că-l aștept oricând în România, la București, la Severin, unde vrea. Boris, ia-ți soția, copilul, veniți în România sau dă-mi de veste, te ajut oricum! Vii cu familia, stați la mine acasă, cât trece nebunia asta, nu e nicio problemă”, a declarat Stoican pentru GSP.

Mă doare sufletul când văd Ucraina în flăcări. Am mâncat o pâine acolo, cu oamenii de acolo, care sunt sufletiști. E doar nebunia ăluia, nici măcar a rușilor! Eu nu pricep cum îl lasă sufletul pe Putin să știe că apasă pe un buton și mor sute și mii de oameni! Nu mă interesează altceva. – Flavius Stoican, antrenor Dinamo

„Și eu acum ceva timp în urmă voiam să văd lucrurile bune la acest om şi mă refer la preşedintele Rusiei. Şi el ce face? Apasă pe butoane şi dă drumul la bombardament. Fiecare om va plăti, mai devreme sau mai târziu, iar acest om sunt convins că va plăti crunt. Este groaznic, prin decizia ta, să iei viaţa altor oameni, chiar dacă tu poate ai alte intenţii”.

Despre meciul cu Rapid

Ricardo Grigore și Mihaiu au probleme medicale, a acuzat și Ivanov unele probleme. Sper să nu fie ceva grav. Voi decide după antrenamentul de azi cine va rămâne în lotul de 20 pentru meciul cu Rapid”, a spus Stoican.

„Ne așteaptă un meci cu câteva caracteristici aparte. În primul rând, vrem să obținem un rezultat pozitiv. Sper că jocul va confirma drumul bun pe care suntem începând cu meciul de la Arad. Trebuie să ne punem mintea la contribuție, să fim inteligenți. Sunt convins că vom avea în spate o galerie senzațională care ne va duce spre un rezultat pozitiv. Există o liniște în subconștientul nostru, dar nu e de ajuns. Trebuie să fim realiști și să vedem că se poate și mai mult.”

Citește și:

Dana Budeanu: ”Nu la știri, mă, trăiți!”

Previous Ce a declarat Flavius Stoican la conferință
Next Interviu cu Vlad Morar: „Sunt pregătit"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *