--> -->

Stoican a anunțat jucătorii pe care și-i mai dorește


-->

Dinamo mai are nevoie de întăriri pe anumite posturi care au rămas încă descoperite după ultimele plecări din Ștefan cel Mare. Flavius Stoican a anunțat ce caută să aducă până săptămâna viitoare la Dinamo, când cel mai probabil se va termina perioada de transferuri.

”Nu mă interesează doar să fie tehnici, important ce fac în momentele grele, trebuie să îi analizăm atât de atent, sunt multe imagini cu ei ca și calități, dar acolo nu arăta și lucrurile rele. Trebuie să luăm meciurile întregi, să vedem și ce fac greșit. Am nevoie de jucători care joacă fotbal și nu este ușor.

Caut atacant, Ivanovski are 3 galbene, dacă ia galben, va fi suspendat la meciul cu Fcsb. Mijlocaș ofensiv, defensiv, tot ce se poate. Portar, suntem în discuții cu mai mulți jucători, trebuie să îi analizăm, Am ochit țintele, am fixat un plafon salarial, trebuie să ne gândim ce putem aduce”, a spus Flavius Stoican, antrenorul lui Dinamo.

”Cu sigurantă, vor mai vei jucători, pe posturile menționate de Flavius, nu va putem da detalii, sunt și eu în discuții cu ei, in maximă transparență cu Flavius, în funcție de ce caracteristici dorește, săptămâna viitoare vor mai veni maxim 3-4 jucători. Au fost propuși de mine, alți manageri, suntem în biroul nostru și luăm deciziile care sperăm să fie cât mai bune și eficiențe”, a declarat Florin Răducioiu.

Citește și:

Noi tensiuni Rusia-SUA pe tema invadării Ucrainei

Previous Anunț MARE: „Discuțiile au avansat mult”
Next Un angajat vechi de 30 de ani, obligat să părăsească clubul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *