Steliano Filip vorbește despre ultimele acuze aduse


În plină criză la Dinamo, Steliano Filip și-a invitat coechipierii la o masă în oraș. După evoluții slabe în meciurile pierdute pe bandă rulantă, doi dintre „greii” lotului dinamovist, Steliano Filip și Cosmin Matei, au fost excluși din lot de antrenorul Mircea Rednic.

A atârnat substanțial în această decizie a lui Mircea Rednic și atitudinea celor doi în vestiar, mai ales cea a lui Steliano Filip, considerat un cap al „rezistenței” împotriva lui Mircea Rednic.

Steliano Filip a declarat că nu înțelege această decizie și susține că el a făcut sacrificii ca să se întoarcă la Dinamo.

FANATIK l-a contactat pe jucător, care a recunoscut, că și-a invitat coechipierii la o masă în oraș, între ei, fără soții, iubite sau… Mircea Rednic!

„Nu a fost vorba doar de jucătorii tineri, cum am auzit că se zvonește. Am vrut să ieșim cu echipa la masă, la un restaurant, nu ceva genul ascuns, să întorc eu vestiarul, să schimbăm antrenorul sau alte prostii dintr-astea. Niciodată Steliano Filip sau vreun alt jucător nu au vrut să schimbe antrenorul la Dinamo.

Nici în vară, că s-au scris atâtea prostii, când au fost probleme cu Dusan Uhrin, noi n-am avut nicio problemă cu Dusan Uhrin, s-a creat în jurul nostru o imagine falsă.

Și acum toată lumea spune că suntem dezbinați, că nu suntem uniți… Și pentru asta era masa, să ieșim la o masă toți, români și străini, toți. Doar jucătorii, nici neveste, nici iubite, nici staff, nici Mircea Rednic. Doar băieții.

Nu am făcut nimic greșit, noi am mai ieșit la mese din astea… Acum nu am mai ieșit, până la urmă pentru că cine a transmis mesajul l-a transmis greșit.

Eu n-am fost acolo, nu am vorbit eu cu toți, că sunt separat de ei, am vorbit cu liderii, ca să spun așa, din lot. Iar străinii și juniorii, tinerii, au fost informați greșit. Și când am auzit că a ajuns invitația… informația greșită, am preferat să nu mai ieșim” – Steliano Filip

Citește și:

Ionuț Lupescu: ”Am dat de băut vin fiert la toată galeria”

-->
Previous Ceartă între români și străini la Dinamo?
Next Deian Sorescu are drum liber spre FCSB

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *