Steliano Filip: ”Sunt sigur că la anul Dinamo va ieși campioană”


Fundașul lui Dinamo, Steliano Filip, a acordat un interviu exclusiv Gazetei Sporturilor în care a vorbit despre planurile sale de viitor la echipa din Ștefan cel Mare dar și despre echipa națională. El va deveni tătic de fetiță zilele viitoare.

– Steliano, azi aţi avut vizita medicală. Eşti pregătit de treabă?
– Da, gata, vacanţa s-a terminat şi începem treaba! Suntem pregătiţi.

– Eşti mulţumit de locul trei pe care aţi terminat în Liga 1 şi de Cupa Ligii sau puteaţi mai mult?

– Cupa Ligii este un trofeu foarte important. Cât despre campionat, din punctul meu de vedere am terminat pe un loc onorabil, dar mai important este că am jucat în ultima etapă cu trofeul pe masă. Clar se putea mai bine, dar la anul sunt sigur că Dinamo va fi acolo unde îi este locul şi va ieşi campioană.

– Odată cu venirea lui Contra, tu ai crescut din punct de vedere al condiţiei fizice. Crezi că după cantonamentul din Slovenia vei creşte şi mai mult?
– E adevărat că de când a venit Cosmin Contra la Dinamo am jucat mai bine. Mă bucur foarte mult că am fost constant, nu am mai luat cartonaşe aiurea. Cred că în ultimul sezon m-am maturizat de la meci la meci şi acest lucru s-a văzut pe teren. Sper că voi creşte în continuare, îmi doresc să fiu sănătos şi să mă pregătesc bine.

– S-a discutat despre un posibil transfer al tău în această vară la Verona sau la Karabukspor. Cum stă treaba?
– Sincer să fiu, eu am de gând să mă pregătesc foarte bine în perioada de cantonament pentru că deocamdată sunt la Dinamo. Rămâne de văzut dacă viitorul meu va fi la Dinamo sau la altă echipă.

– Înfrângerea României de la Varşovia, scor 1-3, cum ţi s-a părut?
– Nici nu ştiu ce ar mai fi de spus după meciul cu Polonia, dar eu nu sunt genul să critic jucătorii, mai ales că eu nu sunt acolo acum. Ştiu foarte bine ce este în sufletul lor şi ştiu cum este când îţi doreşti ceva şi nu reuşeşti. Mai mult, încep specialiştii să îşi dea cu părerea. Nu e uşor. E clar însă ca şansele României pentru un loc de baraj au scăzut foarte mult

Previous Palic, la CFR Cluj?
Next Nemec, aproape de un transfer în Germania

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *