Steliano Filip și Cosmin Matei nu pot fi dați afară de Mircea Rednic


Mircea Rednic i-a exclus din lot pe Steliano Filip și pe Cosmin Matei și a anunțat că mijlocașul va rezilia marți contractul său cu Dinamo. ProSport a aflat că planul antrenorului nu se va concretiza imediat, el fiind blocat de conducerea clubului, mult mai atentă la ce presupune întreruperea unui contract.

Concret, Filip și Matei vor rămâne în cadrul clubului cel puțin până la pauza competițională, atunci când se va trece la o nouă evaluare a fiecărui fotbalist. Din informațiile aceleiași surse, cei doi au salarii consistente, printre cele mai mari din club, și despărțirea de ei în condiții de animozitate ar presupune plata unor sume compensatorii mari.

„Mi s-a demonstrat că vorbeau că n-au nicio treabă cu mine, dar evoluţiile lor nu m-au convins. Nu mai au nicio şansă cât sunt eu antrenor. Matei îşi reziliază contractul, Filip a zis că da, dar să primească salariul până în vară. Dacă pierd, pierd pe mâna mea”, a declarat Rednic, înfierbântat, imediat după succesul cu 1-0.

Rezilierea unilaterală a unui contract, într-o firmă aflată în insolvență, este o procedură destul de complicată.

Concret, cei doi fotbaliști ar trebui să rămână în cadrul clubului cel puțin până la perioada de pauză competițională. Atunci ar urma să se facă o nouă analiză individuală și să se negocieze anumite despărțiri, fără resentimente și, cu siguranță, cu costuri cât mai mici pentru Dinamo.

Citește și:

Răuță comparat cu un fost mare mijlocaș defensiv

-->
Previous Unul dintre oamenii cu banii de la club anunță că își va retrage susținerea
Next Zăvăleanu nu exclude o retrogradare a echipei

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *