Steliano Filip, primul interviu de când a fost reconfirmat căpitan


Steliano Filip a fost reconfirmat căpitanul lui Dinamo după ce a cerut insistent într-un interviu în această iarnă că el merită să fie căpitan, iar Miriuță s-a conformat. Ajuns în Cipru, el a vorbit cu gsp.ro despre echipă, dar și incidentul de aseară de la aeroport.

– Stelu, ai avut un conflict cu un suporter pe aeroportul Otopeni. Ce s-a întâmplat?

– Eram în aeroport și un fan petrolist țipa la antrenorul nostru și la noi. Nu am zis nimic, dar a exagerat. Îl ironiza pe Mister încă de la intrarea în aeroport, când nimeni nu-i spunea nimic. Îi striga «Mitriță» și am considerat că sare calul, așa că i-am spus «Du-te și lasă-ne», moment în care, beat fiind, i s-a pus pata pe un alt om din staff-ul nostru, iar eu nu suport așa ceva. Era foarte beat și, din câte știu, i s-a anulat biletul. Accept orice rivalitate și chiar mă motivează, dar nu așa.

– Cum te simți în cantonamentul din Limassol

– Suntem la început de pregătire, îmi doresc să fiu sănătos și să mă pregătesc cât mai bine.

– Cum ți se par transferurile realizate de Dinamo până acum?

– Mă bucur că ne-am întărit destul de bine, zic eu. Sper să se integreze cât mai bine Monroy și Pesici. Noi i-am primit bine, pentru că așa facem mereu la Dinamo. La noi nu există străini și români. Iar Nistor e de-al casei, e prietenul nostru și ne bucurăm că s-a întors să ne dea o mână de ajutor și să intrăm în play-off, deși pe mine mă deranjează că trebuie să vorbim de play-off și nu de podium.

-->
Previous Miriuță: ”El va fi căpitan”. Incident la aeroport
Next Încă un titular ar putea pleca de la Dinamo. Cluburile s-au înțeles

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *