--> -->

Steliano Filip poate rămâne la Dinamo


-->
Răzvan Zăvăleanu a anunțat că Steliano Filip poate pleca liber la orice echipă îl dorește, dar acum s-a răzgândit și i-a introdus o clauză ascunsă în actele de reziliere. De mâine, fundașul revine la antrenamentele lui Dinamo!

Steliano Filip a fost foarte deranjat de jignirile și înjurăturile suporterilor dinamoviști, astfel că a anunțat încă de când echipa era în Liga 1 că vrea să plece de la Dinamo.

Retrogradată în liga secundă, echipa roș-albă nu mai poate susține salariul de 7.000 de euro lunar al fundașului, așa că Zăvăleanu l-a anunțat pe Filip: ”Te lăsăm să pleci liber! Hai sa discutăm”.

Conform ProSport, Steliano i-a transmis administratorului judiciar: ”Eu vreau să ajut Dinamo cât pot de mult pentru că este clubul pe care îl iubesc. Dacă mă lăsați să plec liber, eu renunț la datoriile pe care le aveți către mine. Nu vreau să vă fac probleme”.

Acesta are de încasat 23.000 de euro de la Dinamo, fiind neplătit din martie! În primă instanță, Zăvăleanu a fost de acord, cele două părți s-au înțeles verbal, iar Filip a găsit deja trei cluburi care doresc să îl semneze.

Această clauză obligă clubul care semnează cu fundașul să achite către Dinamo 20% dintr-un viitor transfer al lui Steliano. În cazul în care nu se respectă această clauză, Filip va trebui să achite din buzunarul propriu daune de 100.000 de euro către echipa din Ștefan cel Mare.

Discuțiile cu cluburile doritoare s-au blocat din cauza acestei clauze, iar Steliano Filip a anunțat că se prezintă de mâine sub comanda lui Gică Mihali, în ciuda faptului că este revoltat de ”schema” încercată de Zăvăleanu. În aceste condiții, Dinamo este obligată să îi achite fundașului în continuare salariul de 7.000 de euro pe lună plus restanțele de 23.000 de euro! În acest fel, Filip are putea deveni cel mai bine plătit fundaș din istoria ligii secunde din România.

Filip întărește aceste informații, deoarece pe contul personal de Instagram a postat astăzi o poză în tricoul lui Dinamo.

Citește și:

Rafila: ”Nici trecerea prin boală şi nici vaccinul nu mai opresc transmiterea. Trebuie să le plătim!”

Previous Mihai Popescu se întoarce în Liga 1
Next Ce se întâmplă cu Filip, Radu și Grigore

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *