Steliano Filip o amenință pe Dinamo


-->
Răsturnare de situație în cazul Steliano Filip. Dat ca și plecat de la Dinamo, fundașul stânga este mai aproape de a rămâne decât de a pleca. Acesta însă le transmite șefilor că ia în calcul să-și depună memoriu în cazul în care conducerea nu-i va achita salariile restante.

Filip se va întoarce mâine la antrenamentele echipei, dar își cere restanțele salariale.

„Eu de miercuri sunt la antrenament. Am vrut tot binele lui Dinamo și am făcut tot ce a depins omenește de mine să fac în interesul clubului. OK, nu s-a putut sau nu s-a vrut, atunci vin la Dinamo la pregătiri, dar trebuie să mă plătească!

Suma din restanțe o să tot crească. Să-mi dea banii in continuare, altfel voi depune memoriu, nu am altă variantă. Eu înțeleg că am salariu mare, dar dacă nu vor sa mă lase sa plec liber, ce să fac?! Renunțam la toți banii din urmă! Aveam o înțelegere cu Răzvan Zăvăleanu pentru Liga 1, de a continua, care a căzut după dubla cu U Cluj.

Să nu uite că au să-mi dea bani, apoi sa ma plătească în continuare. Eu renunțam la toți banii, deși toți jucătorii care mai aveau sau au contract cu Dinamo primesc banii, în decembrie sau cand s-au înțeles. Eu chiar renunțam! Acum, daca mă prezint la antrenamente, nicio problemă, asta o să fac, dar vreau banii ce apar în contract”, a declarat Steliano Filip, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Citește și:

MM Stoica, ironic cu CSA Steaua că l-a pierdut pe David Popovici: ”Acestui sportiv”

Previous Ce se întâmplă cu Filip, Radu și Grigore
Next Ce fost campion s-ar întoarce la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *