Steliano Filip nu poate pleca de la Dinamo


-->
Sensibilul Steliano Filip nu mai vrea să joace la Dinamo şi vrea să fie lăsat să plece. FANATIK a aflat că fundaşul dinamovist trebuie să restituie o sumă uriaşă, pe care a primit-o ca primă de instalare.

Controversa Steliano Filip – Dinamo se transformă într-o telenovelă. Fotbalistul nu mai vrea să rămână la echipă şi i-a anunţat pe şefi că vrea să plece în această iarnă, însă oficialii au anunţat că fără vreo ofertă nu va pleca de la club.

Dar iţele acestui caz sunt mai complicate decât par la prima vedere şi în joc sunt bani mulţi. Din informaţiile FANATIK, sensibilul Steliano Filip trebuie să restituie 20.000 de euro celor de la Dinamo dacă va pleca în această iarnă. Suma este reprezentată de prima de instalare a jucătorului.

Steliano Filip a revenit la Dinamo în ianuarie 2021. Fundaşul a solicitat atunci o sumă de 20.000 de euro ca primă de instalare şi a semnat înţelegerea după ce i-au intrat banii în cont. Numai că, în cazul în care pleacă înainte de finalul contractului, Filip trebuie să restituie acei bani.

“Nu ştiu de ce tot se vorbeşte de plecările lui Iliev sau Filip. Nu se pune problema să plece jucătorii când vor ei. Sunt sub contract cu echipa, nu pleacă Filip, Iliev şi nimeni când vrea el.

Sunt plătiţi de club şi nu cu puţin, iar dacă nu vor să joace sau nu vor să se antreneze este fix problema lor şi asta e o problemă. Dar nu vor pleca doar pentru că ei vor”, a fost reacţia lui Zăvăleanu pentru FANATIK.

„Este blocat psihic”

„Steliano Filip şi-a manifestat foarte clar dorinţa de a pleca, indiferent de ceea ce se întâmplă. Este blocat psihic, trag de el ca măcar să facă antrenamente pentru el, dar nu mai vrea.

S-au acumulat foarte multe supărari, toată lumea l-a înjurat şi chiar nu mai poate să continue, indiferent cât de mult îmi doresc. Nu vreau să stea doar pentru că este sub contract. Voi avea o discuţie cu el, vreau un Steliano liniştit la cap, nu cu frustrări şi dezamăgiri”, a spus Stoican, resemnat, după meci.

„Iliev a primit 400 de mesaje, în care toată lumea îl critică. Familia nu vrea să continue, și el și Filip au primit multe amenințări și se gândesc la sănătatea familiei”, Flavius Stoican

Citește și:

URGENT Ofertă consistentă pentru Sorescu. Plus o alta din Polonia

Previous Ofertă din Arabia Saudită pentru Deian Sorescu
Next Clauza obligatorie pe care Dinamo o pune în contractul de transfer al lui Sorescu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *