Steliano Filip îl distruge pe Rednic: „A avut rezultate și nu știu eu?”


Steliano Filip a ieșit la atac împotriva lui Mircea Rednic și a avut un schimb de replici cu fanii pe rețelele de socializare, spunând că echipa nu a avut rezultate sub conducerea „puriului”.

Steliano Filip și Cosmin Matei au fost excluși recent din lot de către Mircea Rednic, iar fundașul lateral al „câinilor” a avut un dialog cu un suporter, căruia i-a dat o replică sugestivă despre relația cu fostul antrenor.

Un fan i-a scris ironic lui Steliano Filip pe rețelele de socializare, întrebându-l dacă este fericit de plecarea lui Mircea Rednic de la cârma echipei.
„A avut rezultate și nu știu eu?”, a fost replica lui Steliano Filip, care i-a enervat teribil pe fani, care îl suspectează pe el și pe Cosmin Matei de complot la îndepărtarea antrenorului.

Evident, reacția fanilor lui Dinamo a fost dură după mesajul lui Steliano Filip, iar pagina de Instagram „Viață de câine” a criticat aspru replica fotbalistului „Ăștia care îl susțineți pe Rednic, v-a mânjit bine”.

„Cât tupeu la țăranul ăsta”, a fost descrierea celui care administrează pagina de Instagram, la postarea cu screenshot-ul de la conversația cu Steliano Filip.

Ce spunea Filip săptămânile trecute

„Respect decizia antrenorului de a nu fi în lotul primei echipe. Nu înțeleg această decizie, dar o respect. Tot ce vreau este să ajut Dinamo să își revină cât mai repede.
Eu am avut oferte multe mai bune din punct de vedere financiar și am ales să vin aici.
Lumea nu știe multe lucruri despre sacrificiile pe care le-am făcut, dar nu vreau să vorbesc eu singur despre mine”.
„Nu mai vreau să existe scandaluri în presă, așa cum a fost în ultima vreme. Mă simt acuzat și nu am nicio vină și nicio legătură! Repet, tot ce vreau e să se salveze echipa!”, a spus Steliano Filip după excluderea din lot.

Citește și:

Prima reacție a lui Rednic după demitere

-->
Previous Prima reacție a lui Rednic după demitere
Next Mircea Lucescu a vorbit despre demiterea lui Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *