Steliano Filip: „Aș fi meritat să fiu acolo”


Christoph Daum a anunţat vineri după-amiază lotul pentru partida cu Polonia, care va avea loc pe 10 iunie, de la 21:45, la Varşovia. Prezenţi în cadrul conferinţei de presă premergătoare finalei de mâine seară cu Poli Timişoara, jucătorii lui Dinamo, Sergiu Hanca şi Steliano Filip au reacţionat cu privire la lotul convocat de Daum.

Sergiu Hanca este singurului jucător al roş-albilor care se află pe lista lui Daum, în vreme ce Steliano Filip, prezent în ultimele convocări ale selecţionerului, a fost lăsat în afara listei.

”Bineînţeles că mă bucură faptul că am fost convocat, însă consider că nu trebuie să discutăm despre naţională acum. Pe noi ne interesează doar partida de mâine seara”, a spus Sergiu Hanca.

La rândul său, Steliano Filip nu şi-a ascuns dezamăgirea şi a precizat că ar fi meritat să se regăsească pe lista anunţată de selecţioner: „Pot să spun că sunt dezamăgit, pentru că eu consider că aş fi meritat să fiu acolo”.

Ionuţ Dănciulescu, prezent în cadrul conferinţei, a dorit să ofere câteva lămuriri cu privire la lotul convocat de selecţionerul României.

”Nu e bine să comentezi anumite decizii luate de selecţioner, el are responsabilitatea rezultatelor. Mă bucur mult pentru Sergiu, care a avut un sezon extraordinar şi merita să fie convocat. Sunt corect şi vă spun că Steliano ar fi meritat să fie convocat acum, pentru că au existat momente când nu a evoluat la fel de bine şi a fost convoncat, iar acum, când a jucat foarte bine se uită la naţională din faţa televizorului”, a declarat directorul sportiv al lui Dinamo.

-->
Previous ”Câinii” s-au mobilizat. Peste 10.000 de tichete vândute pentru finala Cupei Ligii
Next Laura Ilie, medalie de aur la Cupa Mondială de la Munchen

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.