Steliano Filip făcut praf: „Figuri în cap”


Dinamo este foarte aproape de Liga 2 după 0-2 cu Universitatea Cluj, iar Adrian Porumboiu l-a distrus pe Steliano Filip. Fostul mare arbitru este convins că fotbalistul lui Dinamo „n-are nimic în comun cu fotbalul”.

Duminică, 29 mai, Dinamo și Universitatea Cluj se vor întâlni în meciul decisiv, iar „câinii” așteaptă un stadion arhiplin.

„Problemele sunt de foarte mult timp. Aseară a fost finalul, bomboana de pe colivă. În ultimii ani, Dinamo a scăpat ca prin urechile acului, ba cu pandemia, ba cu nocturna. Anul acesta, am mai avut o șansă, s-au retras două echipe în timpul campionatului, n-au mai existat”, a spus Cristi Pulhac, conform Digi Sport.

Adrian Porumboiu consideră că Steliano Filip „are figuri în cap”, dar pe teren nu o ajută cu nimic pe Dinamo, care e în pericol să retrogradeze pentru prima oară în istorie.

„Asta este standardul la care a ajuns Dinamo acum. Filip n-are nimic în comun cu fotbalul, poate la karate, la săritura în lungime, la săritura în adâncime… (n.n. râde). Are niște figuri în cap, niște sclifoseli… Dădea niște lumânări drept șuturi la poartă și dup-aia își dădea ochii peste cap… ca primadonele la operă… (n.n. râde) Nimic comun cu noțiunea de fotbalist”, a spus Adrian Porumboiu, conform fanatik.ro.

„O caricatură și tu îi dai banderola de căpitan? Când îl ai pe Matei, de exemplu, pe teren… Asta explică nu degringolada, ci starea jalnică în care a ajuns Dinamo. Cine a făcut selecția, cine a dus jucători, adunătura asta…”, a mai afirmat fostul patron al Vasluiului.

Citește și:

Ghici cine vine la Săftica?!

Previous Florin Prunea este tot mai aproape de Dinamo
Next Acuze incredibile: „Ăia trei vagabonzi”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *