Steliano Filip: „Efectiv nu mai pot psihic”


Fostul internațional român nu face parte din lot pentru meciul cu Farul și a plecat deja din București pentru câteva zile.

„Sută la sută nu vreau să mai rămân, dar nu e vorba că nu îmi doresc ci pur și simplu sunt extenuat din punct de vedere mental. Am adunat prea multe. Înțeleg că sunt un fotbalist experimentat și că uneori e normal ca jucătorii cu rolul meu să ia asupra lor presiunea, dar acum e prea mult. Sunt extenuat, nu mai pot”, a spus Steliano Filip, pentru ProSport.

Conform surselor ProSport (adică Steliano Filip), fundașul nu are de gând să se mai întoarcă la echipă și l-a anunțat pe antrenorul Flavius Stoican că a decis să-și ia câteva zile libere departe de București.

Antrenorul a fost de acord și i-a transmis că nu îi va imputa acest lucru, în timp ce șefii continuă să pună presiune pe jucător.

„Am primit un mesaj joi noaptea, cam pe la ora 02:00, prin care Filp mă anunța că vrea să plece acasă. Mi-a spus că are insomii noaptea și nu mai poate să stea la noi”, a dezvăluit Răzvan Zăvăleanu, pentru ProSport.

„Vreau să îi mulțumesc foarte mult lui Mister Stoican pentru că a fost mai mult decât înțelegător cu mine. Am vorbit cu el și i-am transmis ce simt. Eu am o relație foarte bună cu el pentru că m-a mai antrenat și mă cunoaște foarte bine. Îmi pare nespus de rău pentru că mi-aș fi dorit să arătăm tuturor că putem să redresăm situația, dar eu efectiv nu mai pot psihic” – Steliano Filip, pentru ProSport

Citește și:

Ziua Eminescu: 172 de ani de la nașterea geniului, ce face ultimul urmaș al poetului

-->
Previous Întâlnire între suporteri și jucători
Next Ultimele noutăți de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *