Steliano Filip, dorit în Serie A


La 23 de ani, Steliano Filip are șansa să joace pentru prima oară în străinătate. Dinamovistul este dorit de o nou-promovată în Serie A TIM, Spal Ferrara, anunță Digi Sport.

Internaționalul român are șanse mari să se transfere în Italia, oferta primită de Ionuț Negoiță fiind de 1.300.000 de euro, după cum scrie Libertatea.

Steliano Filip, care a bifat 101 meciuri în tricoul lui Dinamo, a mai avut în trecut oferte din străinătate. La începutul anului, el a fost dorit de turcii de la Karabukspor, unde joacă alți patru români: Cristi Tănase, Valerică Găman, Iasmin Latovlevici și Paul Papp.

În 2016, Filip a fost aproape de un transfer la Dinamo Moscova, după cum digisport.ro a anunțat în exclusivitate. Ionuț Negoiță a refuzat însă oferta de 800.000 de euro, pe care au făcut-o rușii pentru omul care a fost în lotul României la Euro 2016.

În prima ligă din Italia mai joacă Vlad Chiricheș (Napoli), Ștefan Radu (Lazio), Ciprian Tătărușanu, Ianis Hagi (Fiorentina), Bogdan Lobonț (AS Roma), Adrian Stoian (Crotone) și Alex Mitriță (Pescara).

1 milion de euro este cota lui Filip, conform transfermarkt.de
2012 este anul în care Filip a ajuns la Dinamo
6 goluri a marcat Filip pentru gruparea din Ștefan cel Mare

Citește și:

VIDEO EXCLUSIV Brănescu cheamă toți „câine” la stadion

Previous VIDEO EXCLUSIV Brănescu cheamă toți "câinii" la stadion
Next Motivele pentru care Tamaș nu se va întoarce la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *