Steliano Filip despre conflictul cu Rednic: ”Nu a fost vorba de o împăcare”


Steliano Filip a vorbit după meciul cu Academica Clinceni, al 15-lea meci fără victorie pentru Dinamo și prima victorie din campionat pentru adversari, dar și despre presupusul conflict cu Rednic.

”Seara proastă din toate punctele de vedere, cred eu că în ciuda rezultatului am controlat jocul, dar nu concretizăm în fața porții, dacă nu marchezi nu ai cum să iei măcar un punct.

Normal să ne certe, mai avem ceva de spus? Noi suntem cei care intrăm pe teren și e clar că nu e luciditate, suferim că suntem acolo jos, dar aștia suntem, nu mai e timp de pierdut. Mi-e și rușine, intrăm pe teren și parcă ne lipsește ceva. Sper de meciul următor să câștigăm, avem nevoie neapărat de puncte.

Trebuie să o scoatem la capăt, eu cred în acești băieți, știu cât ne dorim, cât muncim, dar mai sunt puține meciuri până la pauza competițională, sper să adunăm puncte pentru că este tragică situația în care am ajuns.

În primul rând vreau să clarific această situație, nu a fost o împăcare, că eu nu-mi permit să mă cert cu antrenorul echipei, eu n-am zis niciodată că n-o să joc, joc și portar dacă e nevoie. Dar nu sunt în măsură să vorbesc dacă rămâne Rednic sau nu pentru că eu sunt un simplu jucător și trebuie să-mi fac treaba pe teren”, a declarat Steliano Filip.

Citește și:

Parfum de matineu. Dinamo, prestație mizerabilă cu „lanterna roșie”

-->
Previous Strategia din această iarnă la Dinamo: ”Avem prea mulți”
Next Mircea Rednic, anunț despre demisie: ”E rândul lor să plece”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *