--> -->

Steliano Filip cu ochii în lacrimi la interviu


-->
Dinamo a pierdut meciul cu CS Mioveni, scor 0-2, și este condamnată să joace barajul pentru a se menține în Liga 1. Steliano Filip a apărut foarte demoralizat și cu ochii în lacrimi la flash-interviu. Fotbalistul a mărturisit că se simte penibil și că îi este rușine după ce Dinamo a fost din nou învinsă de CS Mioveni.

În plus, mijlocașul lui Dinamo a transmis că s-a săturat să fie apostrofat de suporterii echipei la fiecare meci.

În final, Steliano Filip a mărturisit că își dorește ca la finalul sezonului echipa să fie salvată de la retrogradare, iar el să poată pleca în sfârșit din Ștefan cel Mare.

”Este un moment dificil. Mă simt penibil. În această seară, nu am reușit să facem ce ne-am propus și ne-am dorit. Mă doare că am ajuns în situația asta. M-am săturat, îmi este rușine. Să mă înjure lumea la fiecare meci…

Ne-a mai rămas doar barajul. Trebuie să îmbunătățim jocul de la meci la meci, iar la baraj să câștigăm și să salvăm echipa. Acesta este obiectivul. Trebuie să demonstrăm că merităm să fim la acest club.

E foarte greu, jucători, lipsă de valoare, nu știu, nu vreau să vorbesc. Atât eu, cât și restul echipei ne-am făcut de rușine. E dureros, îmi este rușine. Nu credeam că o să trec pe aici. Sper ca de la meciul următor să câștigăm și să salvăm echipa.

Am luat primul gol din fază fixă, lipsă de concentrare, de valoare, de multe.. Fanii ne-au spus numai de bine, ce puteau să ne spună. Îi înțeleg, dar m-am săturat să fiu înjurat la fiecare meci. Vreau să se termine odată, parcă e un coșmar. Sper să salvăm echipa asta și să o luăm pe drumuri diferite”, a declarat Steliano Filip.

Citește și:

Oferte de nerefuzat pentru iunie la Pam Beach Olimp

-->
Previous Uhrin: „Schimbările nu au ajutat cu nimic”
Next Primele decizii luate de conducerea lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.