Steliano Filip ar putea rămâne la Dinamo


Steliano Filip (28 de ani) ar putea să rămână la Dinamo, dacă formația bucureșteană îi achită restanțele salariale: „Da! De ce nu?”.

Echipa se antrenează la Săftica sub comanda lui Iulian Mihăiescu. Joi este vizita medicală, iar sâmbătă dimineața amicalul cu Unirea Slobozia. Printre surprizele de care ar putea avea parte suporterii dinamoviști este și cea legată de faptul că Steliano Filip ar putea continua în alb-roșu!

Steliano Filip nu a renunțat la gândul de a pleca de la Dinamo, lucru dezvăluit într-un interviu acordat Gazetei. Clubul nu este de acord ca jucătorul de bandă stângă să plece gratis. Fotbalistul s-a arătat dispus să renunțe și la salariile restante, doar să fie lăsat să plece la parametrii zero, însă administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu s-a opus.

Steliano Filip nu a fost în lot sâmbăta trecută cu Chiajna (0-1), în amical, din cauza unei accidentări. Fundașul stânga se pregătește separat, dar merge zilnic la cantonament la Săftica. Totodată, jucătorul așteaptă ca Dinamo să-i achite restanțele salariale, el înaintând memoriu ca să primească banii.

„Eu am vrut să renunț la salariile restante, dar clubul a avut o altă idee. Aștept acum să se rezolve situația. Dacă sunt șanse să mai joc pentru Dinamo. Da! De ce nu?”, a reacționat Steliano Filip pentru GSP.ro.

Citește și:

Rareș Bogdan a dat-o de gol pe Denise Rifai: ”Știu că asta sunteți”

Previous Cu ce echipă a semnat Irobiso
Next Veste rea: „M-am gândit să plec”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *