Steliano Filip ar putea pleca în Serie A


Steliano Filip ar putea prinde un transfer foarte bun în străinătate. El ar putea să joace din sezonul următor împotriva lui Icardi, a lui Dzeko și a lui Higuain! Conform gsp.ro Ioan Becali l-a propus la Hellas Verona, echipă nou-promovată în Serie A, şi aşteaptă un răspuns al italienilor până săptămâna viitoare.

Mutarea are şanse destul de mari să se facă, având în vederea relaţia foarte bună pe care Giovanni Becali o are cu clubul peninsular.

În urmă cu câteva luni, Steliano a avut varianta Karabukspor, din prima ligă turcă, dar a ales să mai aştepte în speranţa că va prinde un angajament într-un campionat mai atractiv. Filip mai este urmărit de grecii de la AEK Atena şi de rușii de la Dinamo Moscova.

Anul trecut, când internaționalul român a evoluat la turneul final al Campionatului European, Ionuţ Negoiţă a cerut chiar şi două milioane de euro pentru a-l ceda pe Steliano.

Acum ar fi renunţat la o parte importantă din pretenţiile financiare, mulţumindu-se cu mai puţin de jumătate, undeva în jur de 800.000 de euro.

Previous Romera rămâne "câine". Pe cât a semnat fundașul
Next EXCLUSIV Florin Bratu: ”Împreună vom fi unici”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *