Ștefan Radu: ”Am crescut în galeria lui Dinamo”. Ce decizie a luat referitor la națională


Ștefan Radu a luat decizia finală în ceea ce privește viitorul său la echipa națională a României. Selecționerul echipei naționale, Cosmin Contra, a mers împreună cu finul său, Adrian Mutu, în Italia, la Roma, în încercarea de a-l convinge pe fostul fundaș al lui Dinamo să se întoarcă la națională și să joace când vrea el

Prezent la decernarea premiilor biancoceleste, unde a fost recompensat pentru atașamentul față de club dovedit în mai multe rânduri (este veteranul echipei, de 10 ani pe „Olimpico”), apărătorul în vârstă de 31 de ani a anunțat: „Nu mă întorc la «națională». Decizia e luată”.

„Accidentările mi-au afectat randamentul, dar mă simt bine, datorită acestui grup puternic”, a mai spus fundașul, încheind: „Nu voi uita niciodată ziua de 26 mai 2013, când am cucerit Cupa ce va rămâne în istorie, în fața Romei. Cu o săptămână înainte, ultrașii ne-au avertizat: «Ori câștigați trofeul, ori plecați toți!». Și am învins. Am crescut în România în galeria lui Dinamo și îmi place să sărbătoresc victoriile cu fanii”, a declarat Ștefan Radu.

El a vorbit și despre planurile sale de viitor: „Îmi voi încheia cariera la Lazio. Mai am peste doi ani de contract și mă înțeleg foarte bine cu antrenorul Inzaghi și cu cei din stafful său”.

-->
Previous VIDEO Cosmin Moți, gol superb în campionatul Bulgariei
Next Miriuță are probleme mari de lot: ”Nu mai poate.”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *