Ștefan Radu ajută Dinamo: „Sunt câine până la moarte”


Ștefan Radu a fost printre primii fotbaliști importanți care s-au alăturat Programului DDB, fiind membru de Elită încă de acum doi ani. Fundașul a fost crescut în Ștefan cel Mare și nu a uitat de unde a plecat niciodată, chiar dacă a scris și scrie în continuare istorie pentru Lazio Roma.

„Din Ștefan cel Mare la …ȘTEFAN CEL MARE

Este cel mai valoros jucător crescut de Dinamo, aflat încă în activitate. Este membru DDB Italia și începând de astăzi este jucătorul cu cele mai multe prezențe în tricoul bianco-celeste, din întreaga istorie de 121 de ani a lui Lazio Roma!

Astăzi, în victoria în fața Speziei, Ștefan Radu a bifat a 402-a prezență în echipa din capitala Italiei și a Imperiului Roman, depășindu-l pe legendarul Giuseppe Favalli.

SUNTEM MÂNDRI DE TINE, FANE!

Când l-am întrebat despre decizia de a se alătura proiectului Socios www.programddb.ro, mi-a raspuns scurt, dar foarte cuprinzător:
„Pentru că SUNT CÂINE PÂNĂ LA MOARTE!”

RESPECTUL NOSTRU, CĂPITANE!

Într-o zi l-am întâlnit pe Ștefan la coadă la bilete la un film. Era pe-atunci copilul care juca în apărarea lui Dinamo. Fiica mea de 13 ani s-a apropiat de el și i-a cerut un autograf. A rămas surprins și a întrebat cu modestie „Cum de mă cunoști?” Apoi și-a lăsat pe biletul de cinema semnătura, alături de numărul 26.
I-am spus fiicei să-l păstreze bine pentru că puștiul ăsta va ajunge mare fotbalist.
Câinii au crezut mereu în tine, Ștefane!
Într-o zi te vei întoarce acasă, unde toți te iubim și suntem mândri de tine.
ÎN VIAȚA ASTA MAI AVEM CEVA DE FĂCUT!
DDB Italia

Ștefan Radu va citi comentariile de la această postare. Îi puteți transmite urările și felicitările voastre, dar vă rugăm să nu folosiți GIF-uri, ci să comentați cu cuvintele voastre! Distribuiți această postare!”, se arată pe DDB Italia.

Citește și:

Contra: „Oameni de cea mai joasă speță. Am suferit”

-->
Previous Edi Iordănescu le-a pus gând rău dinamoviștilor VIDEO
Next Gigi Mulțescu, decizie în ceea ce-l privește pe Nemanja Petrovic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.