Statistica nu e de partea ”câinilor” cu Athletic Bilbao. Ce spune Mutu


Dinamoviștii nu vor avea o misiune ușoară joi, de la 21:45, pe San Mames, într-un meci transmis în direct pe TVR 1. Cu toate acestea ei vor trebui să creadă cu adevărat în șansa lor și să scoată un rezultat istoric pe arena supranumită ”Catredrala” în Spania.

Așa cum spunea Contra înainte de meciul cu Viitorul Constanța, statistica nu contează înaintea unui meci.

Un singur rezultat negativ are Athletic Bilbao din cele opt înfruntări disputate de Athletic pe San Mames într-o rundă preliminară a unei competiții europene. Este vorba despre partida cu Young Boys, pierdură cu 0-1, în vara lui 2009. Dar chiar și atunci s-au calificat mai departe deoarece au făcut un meci bun în deplasare în Elveția.

”Ar fi o mare surpriză să-i eliminăm pe Bilbao. Și la primul meci am pornit cu șansa a doua și apoi am fost supărați că nu am reușit să-i batem. Îți ia de pe umeri puțină presiune când pornești din postura de outsider  dar asta nu înseamnă că nu trebuie să faci nimic ca să câștigi acest meci. Băieții știu asta și ei vor arăta o dorință mare de a se califica. Apoi, într-un joc de fotbal se poate întâmpla orice. Noi ne bazăm pe faptul că ei încă nu au început campionatul și sper să fim noi mai în formă fizic.”     Adrian Mutu, director general Dinamo”

Citește și:

VIDEO Filip are înlocuitor dacă pleacă. Cine se comportă ca un lider în teren

-->
Previous VIDEO Filip are înlocuitor dacă pleacă. Cine se comportă ca un lider în teren
Next ”Câinii” se întorc pe bătrânul stadion Dinamo. Cât costă biletele pentru meciul cu Gaz Metan Mediaș

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *