Statistica la care Dinamo stă mai bine în duelul cu Astra. Nistor: ”Nu e imposibil”


Ultimele întâlnire de pe terenul giurgivenilor nu au fost tocmai plăcute pentru ”câini”. Anul trecut, pe 21 decembrie 2018, dinamoviștii pierdeau cu 4-1 pe terenul Astrei și șansele la play-off rămâneau doar teoretice. Acum două sezoane, pe 24 februarie 2018, dinamoviștii ratau pentru prima dată play-off după ce nu au fost în stare să facă măcar un egal pe terenul Astrei antrenate atunci de Edi Iordănescu. Giurgiuvenii câștigau atunci cu 2-0 și au lăsat-o pe Dinamo să se lupte pentru nimic o jumătate de sezon.

Totuși, întâlnirea de sâmbătă aduce un duel interesant la care Dinamo este câștigătoare. Se vor lupta cel mai buni pasator din Liga 1, Dan Nistor, cu 59 de pase în 277 de meciuri și Constantin Budescu, care are 49 de pase în 171 de meciuri și este pe locul 3 în topul celor mai buni jucători la acest capitol, după Ciprian Deac.

”Recunosc că sunt mândru de faptul că sunt pe primul loc în topul celor mai buni pasatori din Liga 1. Sper să îmi fac munca cât mai bine de fiecare dată când voi intra pe teren. Cât despre duelul cu Budescu, e un jucător foarte tehnic, îmi place stilul lui. Sper să fie un duel câștigat de mine sâmbătă. Va fi greu, dar nu imposibil”, a declarat Nistor pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și:

Previous Reacția lui Daniel Pancu după ce giuleștenii au primit interzis pe Dinamo
Next Dusan Uhrin pregătește o mare surpriză Astrei. Cine i-a dat toate informațiile despre giurgiuveni

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *