Start OK în Liga 1 pentru Dinamo


Dinamo are planuri mari pentru acest an. Scăpați ca prin minune de retrogradare în sezonul recent încheiat, roș-albii țintesc, din nou, calificarea în play-off-ul Ligii 1. Primul pas – duelul cu FC Hermannstadt, echipă care a ajuns la București fără 9 jucători importanți.

Nu s-a văzut deloc acest lucru. Dinamo a avut posesia în prima repriză, dar a ajuns o singură dată la poarta sibienilor. Vlad Achim, cel mai important transfer al dinamoviștilor în acest scurt intersezon, i-a pasat perfect lui Sorescu, dar omul despre care se spunea că este urmărit de echipe din Bundesliga a tras peste.

Din acel moment, Dinamo n-a mai contat în atac. Nu pot fi numite atacuri prelungitele curse ale lui Fabbrini, care nu avut niciun efect în statistica partidei. Dincolo, sibienii au fost disciplinați și eficienți. Au sesizat că noul sistem implementat de Gigi Mulțescu, 3-4-3, are slăbiciuni. Adrian Bălan a avut prima ocazie a oaspeților de pe Arena Națională. Lovitura sa de cap a trecut peste poarta lui Straton.

Dinamo: Straton – Ehmann, Puljic, Bejan (46 Popa) – G. Crețu, Al. Răuță, Vl. Achim (83 Grigore), Sin (90+2 Mihaiu) – Sorescu, Neicuțescu (46 Ahmed Bani), Fabbrini

Hermannstadt: Figueiredo – Al. Vodă (69 Sîntean), Scarlatache, I. Stoica, S. Bușu – R. Pires, Dâlbea – Belu Iordache, Jo Santos, Buzan (21 Petrescu) – Ad. Bălan (80 Fortes)

Previous Suporterii s-au ținut de cuvânt. Super atmosferă care l-a emoționat pe Mulțescu VIDEO
Next Primele reacții după egalul cu Hermannstadt

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *