Sportivii de la CSA se mută la Dinamo


CSA Steaua a pierdut încă un sportiv valoros în dauna marilor rivali de la CS Dinamo, după ce „militarii” au rămas fără cel mai bun înotător român din istorie, David Popovici.

Suporterii Stelei au răbufnit după ce Clubul Sportiv al Armatei l-a pierdut la finalul lui 2021 pe cel mai bun înotător din istoria României, David Popovici. Puștiul de 17 ani a semnat cu Dinamo și a reușit să aducă nu mai puțin de șase medalii la Campionatele Mondiale și la Europene de Juniori, dintre care cinci de aur. Acum, “militarii” au mai pierdut un sportiv promiţător.

Tudor Boldor este poate cel mai talentat rugbist al clubului Steaua, însă acesta tocmai a fost prezentat oficial la Dinamo.

Pentru CSA este a treia lovitură în doar câteva luni de zile. Atacantul Valentin Buhăescu (34 de ani) a fost transferat gratis de Dinamo de la echipa lui Daniel Oprița. Însă CSA Steaua a continuat să piardă și alte nume grele.

CSA Steaua a rămas fără antrenor secund la echipa de baschet, după ce Eugen Ilie a plecat la Dinamo. Acesta a antrenat mai multe echipe importante din România și a pregătit și loturile naționale U16 sau U18, cu care a participat la mai multe ediții ale Campionatelor Europene.

O altă lovitură importantă dată de Dinamo este transferul Xeniei Bonca, căpitanul echipei de polo a CSA Steaua. Bonca este cea mai titrată poloistă din România, cu opt titluri de campioană și șase Cupe ale României.

Cea mai tehnică poloistă din România nu regretă nicio secundă plecarea de la CSA Steaua: „Mă bucur mult că m-am alăturat echipei Dinamo începând din acest sezon. Este o nouă provocare pentru mine și voi da totul pentru a ajuta echipa să își îndeplinească obiectivele din noul sezon”.

Citește și:

Dan Negru a rămas îngrozit de un loc celebru pe litoralul românesc: ”Așa arată în 2022”

Previous Ce amicale urmează pentru echipă
Next Burcă anunță despărțirea de un jucător

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *