--> -->

Sponsor nou la echipă


-->

Printre veștile negre care par a fi fără sfarsit, mai apar și vești bune la Dinamo. Astăzi a fost anunțat oficial un nou parteneriat, cu BILANCIA.

„BILANCIA susține DINAMO

Clubul Dinamo București anunță încheierea unui parteneriat pentru sezonul competițional 2021-2022 cu BILANCIA, una dintre cele mai importante companii din Europa în sectorul distribuției de utilaje și accesorii pentru industria ospitalității.

„Încercăm să aducem cantonamentul de la Săftica la un nivel european și aici vorbim de alimentație, condiții de pregătire, recuperare, vitaminizare. Suntem bucuroși să anunțăm că echipa BILANCIA s-a alăturat proiectului nostru”, a declarat managerul sportiv Marius Adrian Nicolae (foto, alături de Ionuț Petrescu, Sales Manager Bilancia).

Despre BILANCIA

Lider în domeniul importului și furnizării de echipamente profesionale și accesorii pentru pregătirea, menținerea și servirea preparatelor culinare și a băuturilor, BILANCIA a fost fondată în 1992, are capital românesc 100% și acoperă țara cu 14 sucursale.

Noul partener al clubului Dinamo București oferă cea mai bună valoare investiției clienților și, totodată, soluții pentru toate segmentele de preț și calitate.

Toți consultanții BILANCIA sunt profesioniști experimentați, ceea ce garantează faptul că fiecare client va discuta întotdeauna cu o persoană care cunoaște acest domeniu în profunzime.

Accesați https://youtu.be/EXZh3HHUpGw pentru a urmări prezentarea BILANCIA!” – se anunță în comunicatul oficial al lui Dinamo.

Citește și:

ROMÂNIA FRUMOASĂ Ce puteți face în Noaptea Muzeelor

Previous Se întoarce la Dinamo și anunță: „Vreau să joc”
Next O nouă datorie, iar timpul este scurt

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *